Kersten Hulpmiddelen in Roermond blijft hulpmiddelenleverancier voor vier Limburgse gemeenten

Print
Kersten Hulpmiddelen in Roermond blijft hulpmiddelenleverancier voor vier Limburgse gemeenten

Afbeelding: DE LIMBURGER/ PETER SCHOLS

Roermond -

De gemeenten Maasgouw, Echt-Susteren, Roerdalen en Roermond hebben gezamenlijk per 1 december een nieuw contract afgesloten met Kersten Hulpmiddelen in Roermond. Daarin regelen ze de levering, service en het onderhoud van hulpmiddelen die ze verstrekken in het kader van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning).

Het gaat om hulpmiddelen die bijdragen aan zelfredzaamheid zoals bijvoorbeeld een scootmobiel, rolstoel of driewielfiets. Aangezien Kersten in de voorafgaande periode ook hulpmiddelenleverancier was, verandert er voor de inwoners niets. Het contract werd na een Europese aanbesteding gegund aan Kersten Hulpmiddelen. Karin Peters, vestigingsmanager Roermond: „Wij zijn trots dat deze gemeenten opnieuw het vertrouwen in Kersten Hulpmiddelen hebben uitgesproken.”

Kersten was in de voorafgaande periode ook hulpmiddelenleverancier voor deze gemeenten, daarom verandert er in de praktijk niets voor inwoners die nu al gebruikmaken van een hulpmiddel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu