Bedrijf werft parttime poetshulp met paginagrote advertentie in de krant: ‘De nood is hoog’

Print
Bedrijf werft parttime poetshulp met paginagrote advertentie in de krant: ‘De nood is hoog’

De advertentie van Aartsen in De Limburger van woensdag.   Afbeelding: De Limburger

Venlo -

In zijn speurtocht naar een parttime poetshulp heeft het bedrijf Aartsen een paginagrote advertentie in deze krant geplaatst. „De nood is hoog”, zegt Bart van den Beukel van personeelszaken.

Het Bredase bedrijf, importeur van groenten en fruit, zoekt de interieurverzorgster voor de vestiging op ‘veilingterrein’ Fresh Park in Venlo. Eén van de drie vrouwen die de boel schoonhouden, gaat met pensioen, legt Van den Beukel uit. „We zoeken een waardige vervanger, maar het is heel moeilijk om goede mensen te vinden.”

Succes

Omdat er weinig reacties kwamen op de vacature besloot Aartsen woensdag een paginagrote advertentie in De Limburger te plaatsen. „Dat zie je niet zo vaak”, erkent Van den Beukel. Hij wijst er echter op dat zo’n aanpak twee jaar geleden succes sorteerde, toen Aartsen ook al op zoek was maar een poetshulp vanwege uitbreiding van het pand. „Onze doelgroep leest blijkbaar de krant.”

Origineel

De nieuwe werknemer kan twaalf tot vijftien uur per week aan de slag. In overleg met het bestaande team kan dat aantal uitgebreid worden. Van den Beukel stelt dat het bedrijf origineel in zijn personeelswerving wil zijn, omdat de krapte op de arbeidsmarkt groot is. „Zo hebben we altijd magazijnmedewerkers nodig. Als ze in Venlo de deur uitlopen, kunnen ze overal aan de slag. daarom proberen we eruit te springen.”

Tot donderdagmiddag was nog niet gereageerd op de advertentie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu