A76 weer volledig open na ongeluk en reparatie

Print
A76 weer volledig open na ongeluk en reparatie

Afbeelding: Twitter/Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

De A76 was in zuidelijke richting, tussen de knooppunten Ten Esschen en Kunderberg, nog tot dinsdagmiddag gedeeltelijk dicht vanwege een reparatie. Verkeer richting Aken werd aangeraden via de A2 en de A79 te rijden. Rond het middaguur werd de snelweg weer volledig vrijgegeven.

Op de A76 gebeurde maandag aan het eind van de middag een ongeluk waarbij drie vrachtwagens betrokken waren. De snelweg moest daardoor worden afgesloten, wat tot lange files leidde.

In de loop van de ochtend werd één rijstrook vrijgeven, maar de tweede strook was nog tot het middaguur afgesloten voor het herstelwerk. Doordat alle auto’s zich vanaf Ten Esschen over één strook moesten persen, was er dinsdagochtend opnieuw sprake van een lange file.

Lees ook: Ongeluk met drie vrachtwagens op A76 bij Heerlen: autosnelweg hele avond en nacht dicht vanwege beschadigd asfalt

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee