Man (28) op klaarlichte dag ernstig mishandeld in Sittard: politie geeft beelden verdachten vrij

Man (28) op klaarlichte dag ernstig mishandeld in Sittard: politie geeft beelden verdachten vrij. © Politie Eenheid Limburg

De politie heeft dinsdag beelden vrijgegeven van twee verdachten van een ernstige mishandeling in Sittard op 13 augustus.

Redactie

Die vrijdag in augustus werd een 28-jarige man rond elf uur ernstig mishandeld in een appartementencomplex aan het Kerkplein. Het slachtoffer werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Lees ook: Kerkplein Sittard uren afgesloten na mishandeling

Tien dagen na de mishandeling wist de politie een 27-jarige man uit Sittard aan te houden. De politie vermoedt dat er nog twee anderen betrokken waren bij de mishandeling. De verdachten zijn in de omgeving van de Stationsstraat vastgelegd op camerabeelden. In de hoop ook de nog spoorloze verdachten te achterhalen, zijn die beelden dinsdag openbaar gemaakt. De al eerder opgepakte verdachte is door de politie geblurd.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal