Wegwerkzaamheden nabij Zuyderland Medisch Centrum locatie Sittard-Geleen

Print
Wegwerkzaamheden nabij Zuyderland Medisch Centrum locatie Sittard-Geleen

Afbeelding: archief De Limburger

Geleen -

Bezoekers van Zuyderland Medisch Centrum in Sittard-Geleen moeten vanaf komende vrijdag rekening houden met omleidingen door werkzaamheden aan de weg.

Van vrijdag 10 december 18.30 uur tot en met maandag 13 december 6.00 uur is de Middenweg (N276) voor alle verkeer afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via gele omleidingsborden.

Hulpdiensten kunnen nog wel gebruikmaken van de Middenweg en kunnen de werkzaamheden passeren. De wegafsluiting vindt plaats, omdat de tijdelijke bouwinrit van het project Corio Glana wordt verwijderd en de weg wordt hersteld. De werkzaamheden kunnen alleen veilig worden uitgevoerd bij een volledige afsluiting. Om de overlast te beperken vindt de afsluiting in het weekend plaats.

Vanwege de werkzaamheden staat er op dinsdag 14 december een halve rijbaanafzetting op de Middenweg. Dan wordt het fietspad naast de provinciale weg hersteld.

Dit betekent dat het verkeer om en om langs de werkzaamheden moet rijden, met behulp van verkeersregelaars.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu