Bekerduels live op tv, speelschema aangepast

Print
Bekerduels live op tv, speelschema aangepast

Veertien van de zestien bekerduels worden live uitgezonden door ESPN.  Afbeelding: Pro Shots/Marcel van Dorst

De duels van MVV en Roda JC in het bekertoernooi zijn verschoven. MVV speelt volgende week twee uur eerder dan gepland tegen PEC Zwolle, Roda begint een uurtje later tegen Go Ahead Eagles.

De wijzigingen in het speelschema hebben te maken met de programmering van ESPN. Aanvankelijk zouden lang niet alle wedstrijden live op televisie te zien zijn. Omdat er nog altijd geen toeschouwers naar binnen mogen, is nu besloten het speelschema te vertimmeren. Daardoor kunnen veertien van de zestien duels rechtstreeks worden uitgezonden.

Live

MVV komt als eerste in actie. De ploeg van trainer Klaas Wels gaat dinsdag om 18.00 uur op bezoek bij eredivisie-hekkensluiter PEC Zwolle. Dat duel stond aanvankelijk om 20.00 uur gepland. Roda JC wordt een dag later verwacht bij een andere eredivisionist, Go Ahead Eagles. Die wedstrijd is verschoven van 20.00 uur naar 21.00 uur. Op datzelfde tijdstip speelt Fortuna Sittard in Eindhoven tegen PSV. De duels van de drie Limburgse clubs worden live uitgezonden op ESPN.

VVV komt niet meer in actie in het bekertoernooi. De equipe van Jos Luhukay werd in de vorige ronde uitgeschakeld door NAC Breda.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee