17-jarige zwaargewond door schietpartij in Eindhoven, zes verdachten opgepakt

Print
17-jarige zwaargewond door schietpartij in Eindhoven, zes verdachten opgepakt

Afbeelding: Dave Hendriks/Persbureau Heitink/Telegraaf

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag zes verdachten aangehouden na een schietpartij in Eindhoven, waarbij een 17-jarige jongen zwaargewond raakte. De schietpartij vond rond middernacht plaats in de Locomotiefstraat. Niet veel later vond de politie op de Condensatorstraat de 17-jarige jongen. De zwaargewonde jongeman bleek te zijn neergeschoten en werd naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie is hij buiten levensgevaar.

De politie hield vervolgens twee mannen aan die zich in het ziekenhuis hadden gemeld. Een van hen bleek ook gewond. Ze zijn aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de schietpartij. Later in de nacht pakte een arrestatieteam in een woning aan de Locomotiefstraat nog eens drie mannen op. Ook het 17-jarige slachtoffer werd aangehouden.

Over toedracht en achtergrond van de schietpartij is nog veel onduidelijk. De politie doet daarnaar onderzoek en zoekt getuigen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee