Westa houdt zicht op vervolg in de eredivisie

Print
Westa houdt zicht op vervolg in de eredivisie

Afbeelding: De Limburger

Den Bosch -

De mannenploeg van Westa heeft zich geplaatst voor het promotie-degradatieduel volgende week. Het team won relatief eenvoudig van Tempo Team met 4-0.

De nummers zeven en acht van de eredivisie troffen elkaar vanmiddag in Den Bosch, waarbij de verliezer zou degraderen naar de eerste divisie.

Westa won in de reguliere competitie van de Amsterdammers met 5-2 en was nu relatief snel klaar. Arturs Reinholds bracht de stand na de eerste single op 1-0, waarna Jelle Moris dat voorbeeld volgde. Voor de pauze bracht Aleksandr Lushin de marge al op 3-0.

Reinholds maakte het daarna helemaal af. Opvallend was dat alle wedstrijden in 3-1 eindigde. Tempo Team is door de nederlaag gedegradeerd en wordt na de winterstop vervangen door Taverzo 2, de kampioen in de eerste divisie. Westa speelt zaterdag 18 december, wederom op neutraal terrein, tegen het Leidse Scylla om het laatste ticket voor de eredivisie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee