Zege voor volleybalsters Fast en Peelpush

Print
Zege voor volleybalsters Fast en Peelpush

Archieffoto ter illustratie.  Afbeelding:  Ermindo Armino

Een goed weekend voor de Limburgse volleybalvrouwen. Peelpush versloeg in Meijel Voltena met 3-1, terwijl Fast in een vijfsetter te sterk was voor VCN.

Fast leek in de eerste set zijn meerdere te moeten erkennen in VCN. Toch kwam de ploeg van coach Ivo Martinovic knap terug (23-23), maar dat bleek net niet genoeg: 24-26. Dat goede einde werd in set twee doorgezet, die Fast nipt won met 27-25. Toch was de derde set weer een prooi voor de bezoekers uit Capelle aan den IJssel: 19-25. Fast liet zich niet kennen en trok de stand weer gelijk: 25-20. In de beslissende vijfde set was het de Gennepse formatie die aan het langste eind trok: 15-8.

Peelpush begon sterk aan het duel met Voltena. De aanvallend sterke Meijelse ploeg won de openingsset met 25-20. In de tweede set waren de rollen omgedraaid (18-25), maar de volgende set werd een thriller met Peelpush als winnaar: 30-28. Het team van coach Johan Leenders was daarna heer en meester en klaarde de klus vakkundig: 25-15.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee