Statiegeldactie Basisschool Munstergeleen zoekt ‘verdubbelaar’

Print
Statiegeldactie Basisschool Munstergeleen zoekt ‘verdubbelaar’

Ouders kwamen met flinke zakken met statiegeldflessen naar school.  Afbeelding: Basisschool Munstergeleen

Munstergeleen -

De statiegeldactie van Basisschool Munstergeleen heeft tot nu toe 243,40 euro opgeleverd, maar de school zoekt nog een sponsor die dit bedrag wil verdubbelen.

Uiteindelijk wordt het geld geschonken aan het door de waterramp zwaar getroffen Adelante Kind & Jeugd in Valkenburg aan de Geul. Ieder jaar houden de kinderen van de basisschool in aanloop naar de feestdagen een actie waarbij ze een goed doel in de regio steunen. Dit jaar haalden de kinderen, leraren en ouders lege flessen op in Munstergeleen, bij vrienden en familieleden. „Een mooie opbrengst, maar we zouden dit bedrag graag laten verdubbelen door een bedrijf of instelling die de afdeling Kind & Jeugd van Adelante een hart onder de riem wilt steken”, vertelt Jeroen Ehlert van de kerstcommissie van de school.

Geïnteresseerden kunnen zich melden via ovbsmunstergeleen@outlook.com.

Lees ook: Kinderen Basisschool Munstergeleen houden flessenactie voor zwaargetroffen Adelante Kind & Jeugd in Valkenburg

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee