Tweede poging loting Champions League: Ajax treft nu Benfica in achtste finales

Print
Tweede poging loting Champions League: Ajax treft nu Benfica in achtste finales

Afbeelding: EPA

Ajax speelt in de achtste finales van de Champions League tegen het Portugese Benfica. Dat heeft de loting van de UEFA in Nyon maandag in tweede instantie uitgewezen.

De Amsterdammers spelen medio februari eerst een uitwedstrijd. De return in Amsterdam wordt in maart gespeeld. Ajax stond in de groepsfase van het toernooi geen punt af.

Eerder op maandag was Ajax gekoppeld aan Internazionale, de Italiaanse club van de Nederlandse internationals Denzel Dumfries en Stefan de Vrij. De loting moest echter worden overgedaan omdat er als gevolg van „technische problemen” fouten in de procedure waren gemaakt.

De overige duels: RB Salzburg - Bayern München, Sporting Portugal - Manchester City, Chelsea - Lille, Atlético Madrid - Manchester United, Villarreal - Juventus, Internazionale - Liverpool, Paris Saint-Germain - Real Madrid.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee