Nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw later dan gepland op televisie

Print
Nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw later dan gepland op televisie

Afbeelding: Linelle Deunk/De Telegraaf

Het nieuwe seizoen van NPO-hit Boer zoekt Vrouw gaat op 27 februari van start, meldt Kro-Ncrv donderdag.

De twaalfde reeks stond aanvankelijk gepland voor januari, maar de omroep heeft besloten te wachten tot na de Olympische Winterspelen in China.

De serie is op 15 mei ten einde. In Boer zoekt Vrouw koppelt Yvon Jaspers boeren aan nieuwe partners. Dit seizoen kent de oudste deelnemer in de geschiedenis van het programma. Het gaat om de 69-jarige paardenhouder Hans uit Noord-Brabant.

Lees ook: Schapenhouder Janine uit Zuid-Limburg zoekt man die haar tegengas kan geven in televisieprogramma ‘Boer zoekt Vrouw’

De aftrap van het programma vond in augustus plaats; toen werden de nieuwe kandidaten aan de kijkers voorgesteld. Het was ruim anderhalf jaar geleden dat Boer zoekt Vrouw te zien was. Door de coronapandemie konden er een tijdlang geen nieuwe items worden gedraaid. Voor het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw hadden 466 boeren zich aangemeld.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee