Innovatieve voedingsspecialist kiest voor Brightlands Campus Greenport Venlo

 © Brightlands Campus Greenport Venlo

Venlo -

Good Life International vestigt zich vanaf 1 januari op de Brightlands Campus Greenport Venlo. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en in de markt zetten van gezonde functionele voeding onder verschillende (eigen) merken. Het is in 1998 opgericht.

Redactie WijLimburg

Volgens eigenaar Paul Vaessen wil zijn bedrijf een gezonde levensstijl ondersteunen en vitaliteit en welzijn van mensen verhogen. „Onze passie voor voeding willen we graag delen met de andere campusbewoners. We zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en innovatie en hopen leuke verbindingen aan te gaan.”

Good Life International werkt samen met zowel grote retailers als kleinere ondernemers en met online shops. Het levert onder meer aan Albert Heijn, Holland & Barrett, Amazon en Ekoplaza. Vaessen: „Het is onze uitdaging om de levensstijl van jong en oud voedzamer te maken, zodat hun leven comfortabeler wordt. We maken alleen producten die we onze kinderen onbeperkt durven te geven. Onze producten en ingrediënten proberen we zo dicht mogelijk bij huis te halen. Enerzijds om de kwaliteit te kunnen waarborgen en anderzijds om het milieu zo min mogelijk te belasten.”