Doorstart voor MH Vloeren in Echt

Print
Doorstart voor MH Vloeren in Echt

Afbeelding: Getty Images

Roermond -

MH Vloeren heeft, na overleg met curator Saes, besloten een doorstart te maken. Op 24 november werd nog het faillissement van MH Vloeren BV uitgesproken. Het bedrijf gaat nu verder onder de naam MH vloeren handelend onder de naam MH building BV. Deze doorstart is door de rechtbank in Roermond goedgekeurd.

Het bedrijf, dat voorheen gevestigd was in Roermond, opent op 4 januari een nieuwe showroom aan de Graaf 5 in Echt, met als hoofdactiviteit het leggen van allerlei soorten vloeren met materialen zoals hout, pvc, laminaat en verder coatingvloeren en vloerrenovatie.

Eigenaar Kevin van Eenbergen geeft aan dat zijn bedrijf bij deze doorstart kleinschalig van start gaat. Hij gaat zelf mee. „Van de zes medewerkers die in dienst waren, gaan nog twee mee over naar de nieuwe bv. Dat betekent niet dat we van de andere vier direct volledig afscheid nemen. Indien mogelijk gaan we deze collega’s inzetten als zzp’er. De lopende opdrachten kunnen we op deze manier ook gewoon afhandelen. Maar omdat we opnieuw moeten beginnen, is het aantal opdrachten nog te beperkt om iedereen mee over te nemen. Als we echter eenmaal alles weer op de rails hebben, zijn dat vanzelfsprekend de eerste mensen die we weer aannemen.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee