Werken bij LIOF is impact maken én zelf groeien

Print
Werken bij LIOF is impact maken én zelf groeien

We hebben een stevige ambitie. We willen ondernemers optimale samenwerkingsmogelijkheden en duurzame groeikansen bieden, zowel binnen als buiten de provincie. Vanwege nieuwe programma’s en de opstart van een nieuw fonds zijn we op zoek naar collega’s.

LIOF medewerkers zijn verbinders. We zijn altijd op zoek naar de samenwerking met organisaties. Op regionaal, nationaal en Euregionaal niveau. Ons doel? Samen met ondernemers en partners werken aan een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg. Ondernemen met impact noemen we dat. Vanwege diverse nieuwe programma’s en de opstart van een nieuw fonds zijn we op zoek naar collega’s.

We hebben op dit moment de volgende vacatures:
• International Trade Developer
• Foreign Investment Developer
• Fondsmedewerker scale-up
• Controller

Wat spreekt jou aan?
Ben je een netwerker die graag de grenzen opzoekt? Als International Trade Developer help je bedrijven die in Limburg gevestigd zijn met internationaal zakendoen. In de rol van Foreign Investment Developer trek je buitenlandse bedrijven aan met als doel ze te laten vestigen in Limburg.

Ben je liever bezig met cijfers? In de functie van fondsmedewerker zorg je o.a. voor een soepele afhandeling van investeringsaanvragen en ondersteun je het team met administratieve, juridische en financiële zaken. En als controller geef je stakeholders, relaties en de interne organisatie een goed beeld van de resultaten en impact van LIOF.

Meer over LIOF als werkgever
Op onze ‘Werken bij LIOF’ pagina vind je meer informatie over deze vacatures en lees je over LIOF als werkgever. Over wat wij belangrijk vinden, waar wij voor staan en hoe collega’s werken bij LIOF ervaren. Neem een kijkje en bel ons gerust als je vragen hebt!

Let op: heb je interesse in een van de vacatures, houd dan rekening met de reactietermijnen. Deze zijn 26 december en 2 januari. We houden het tempo er graag in.