Chantal Janzen maakt tv-serie over samengestelde gezinnen

Print
Chantal Janzen maakt tv-serie over samengestelde gezinnen

Afbeelding: ANP

Chantal Janzen gaat een televisieserie maken over samengestelde gezinnen. De nog titelloze komische dramaserie, die de presentatrice en actrice maakt met haar eigen mediabedrijf &C TV, zal te zien zijn bij Videoland.

Janzen, die zelf een samengesteld gezin heeft, liep al langer met het idee rond. „Dit is natuurlijk iets wat heel dicht bij me staat door de samenstelling van mijn eigen gezin. Het is fantastisch om onderdeel te zijn van een mooi groot gezin, mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven. Maar een samengesteld gezin kan, vooral in de eerste jaren, ook echt een uitdaging zijn voor alle betrokkenen”, laat de Tegelse weten.

De presentatrice denkt dat de „grappige en mooie situaties” maar ook de „moeilijkheden, lastige momenten en strubbelingen” van een samengesteld gezin voor veel kijkers herkenbaar zullen zijn. „Om aan de wieg te staan van een dramaserie, zeker over zo’n persoonlijk onderwerp, is voor mij een nieuwe stap. Dat ik nu bij Videoland mijn idee tot uitvoering mag laten komen, vind ik fantastisch.”

Lees ook: Entertainmentnieuws als het bord Chinees op zondagavond: stiekem zó lekker

Wie de hoofdrollen in de ‘dramedy’ gaan spelen, wordt later bekendgemaakt. Ook de datum waarop de serie te zien zal zijn, volgt nog.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee