Tamoil haalt dankzij klanten meer dan dertigduizend euro op voor kankeronderzoek

Tamoil haalt dankzij klanten meer dan dertigduizend euro op voor kankeronderzoek

Afbeelding: Tamoil.

Maastricht -

Klanten van tankstation Tamoil hebben opnieuw een financiële bijdrage geleverd voor onderzoek naar kanker en de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met deze ziekte.

Doordat zij kleding inleverden op Tamoil tankstations kon Ronald Kempen, Managing Director van Tamoil Nederland, een bedrag van 33.235,14 euro overhandigen aan Stichting Alpe d’HuZes dat zich sterk maakt voor mensen met kanker en het onderzoek om deze ziekte beter te bestrijden.

Een eigen team van Tamoil medewerkers zal in juni 2022, als de coronamaatregelen het toelaten, wederom deelnemen aan de beklimming van de Alpe d’Huez om nog een extra bijdrage te leveren

De samenwerking van Tamoil met de stichting is in 2012 gestart met de plaatsing van de eerste kledingcontainers op Tamoil-tankstations die onder meer in negen Limburgse gemeenten zijn te vinden. Inmiddels zijn er 34 locaties in het Tamoil-netwerk voorzien van een kledingcontainer.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee