Max Verstappen op kraambezoek bij neefje Lio

 © Getty Images

Hoewel Max Verstappen flink moet bijkomen van het zinderende Formule 1 seizoen, waarin hij in de laatste race de wereldtitel wist te bemachtigen, maakt hij uiteraard tijd vrij in zijn agenda om zijn pasgeboren neefje Lio te ontmoeten.

RedactieBron: De Telegraaf

De coureur werd onlangs voor de tweede keer oom; zijn jongere zus Victoria beviel in december 2020 al van haar eerste kind Luka. De kersverse moeder deelde het bijzondere familiemoment op Instagram.

„Family time”, schrijft Victoria bij de foto’s van Max, moeder Sophie, vader Jos en Max bij de foto’s van de pasgeborene. Lio werd op 6 december geboren, waar zijn oudere broer een jaar ervoor op 7 december ter wereld kwam.

Lees ook: Moeder Max Verstappen: ‘Mijn engelen hebben hem geholpen’

Vanwege Lio’s geboorte kon Victoria niet aanwezig zijn bij Max’ beslissende race in Abu Dhabi. Moeder Sophie bleef ook thuis om haar dochter bij te staan. Hierover zei Max later: „Natuurlijk is het jammer dat ze er niet bij konden zijn, omdat zowel mijn moeder als mijn zus veel hebben bijgedragen aan dit succes. Ja, ik ben altijd op pad geweest met mijn vader, maar zonder deze vrouwen had ik dit niet kunnen doen. Zij zijn goud waard.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal