Koninklijke familie deelt feestelijke foto met puppy op kerstkaart

 © Twitter

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters hebben hun koninklijke kerstkaart weer op de bus gedaan. Dit jaar hebben ze gekozen voor een foto van het gezin, inclusief hun twee labradors en puppy.

RedactieBron: De Telegraaf

Op de foto, die gedeeld is door de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) op Twitter, poseert de familie in feestelijke kledij in een hal. Het plafond is rijkelijk versierd met een uitbundige constructie, waarin - als u goed kijkt - ook gouden kerstballen in te zien zijn. Koningin Máxima houdt een puppy in haar armen. De twee labradors liggen braaf op de grond.

 © Twitter

“Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2022’’, staat te lezen op de kaart. Vervolgens komen de kerstwensen in nog vier andere talen voorbij (Engels, Spaans, Fries en Papiaments).

Het gezin poseerde vorig jaar met hun drie dochters op het balkon van Paleis Huis ten Bosch. De foto was gemaakt op Koningsdag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal