Aangeboden door Gemeente Gulpen-Wittem

Bekijk onze Nieuwjaarsfilm op 1 januari

Normaal wensen we elkaar op 1 januari in de kloosterbibliotheek Wittem Gelukkig Nieuwjaar. Dat is altijd bijzonder en fijn. Helaas gaat de Nieuwjaarsbijeenkomst niet door, u begrijpt waarom. De gemeente Gulpen-Wittem heeft een alternatief bedacht. Via een speciale Nieuwjaarsfilm nemen wij u mee door het sprankelende programma dat normaal gesproken in de Kloosterbibliotheek plaatsvindt. Zo kunt u gemakkelijk vanaf thuis tóch de sfeer van de Nieuwjaarsbijeenkomst meepikken.

Gemeente Gulpen-Wittem

Waarom de Nieuwjaarsfilm van Gulpen-Wittem een onmisbare kijktip op 1 januari is:• Burgemeester Nicole Ramaekers geeft op persoonlijke wijze haar Nieuwjaarstoespraak• Traditiegetrouw wordt ook dit jaar de Uitstralingsprijs uitgereikt en wordt een persoon, vereniging of stichting in het zonnetje gezet! Wie? Dat ziet u in deze film…• Elkaar de hand schudden en het glas heffen zit er dit jaar niet in. Maar veel inwoners, ondernemers, stichtingen en verenigingen hebben hun Kerst- en Nieuwjaarswens ingezonden. In deze film delen we alle inzendingen met u!

Bekijk de film op zaterdag 1 januari vanaf 12.00 uur via het Youtube-kanaal van de gemeente. We danken alvast iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze filmproductie. We hopen van harte dat u kijkt en wensen u het allerbeste voor 2022!