RaboRonde Heerlen wordt Franssen-Franken Ronde

RaboRonde Heerlen wordt Franssen-Franken Ronde

Afbeelding: RaboRonde Heerlen

Heerlen -

Grootverhuurder Franssen-Franken uit Landgraaf is met ingang van 2022 de nieuwe naamsponsor van de RaboRonde Heerlen.

Dit betekent dat het wielerevenement de komende drie jaar onder de naam Franssen Franken Ronde wordt verreden. De naamsponsor heeft daarnaast een optie voor nog minimaal twee jaar.

Ronde organisator Chris Tiekstra: „Wij zijn de Rabobank heel erg dankbaar, want mede dankzij hen hebben wij de wielerronde voor Heerlen kunnen behouden. We vinden het vooral vervelend voor de bank dat ons evenement nu al twee jaar geen doorgang kon vinden. De Rabobank had wat dat betreft een betere afsluiting verdient.”

Franssen-Franken was al het evenement verbonden door het beschikbaar stellen van verhuurmaterieel, zoals hoogwerkers, units, mobiele toiletten en containers.

Voor Bart Franssen is de onzekerheid over het wel of niet doorgaan van het evenement door corona en alle bijbehorende beperkingen, geen reden om niet met de volle honderd procent in te stappen. „Als we geen risico’s durven nemen, betekent dit het einde voor alle mooie evenementen die onze regio rijk is en dat moeten we niet laten gebeuren.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee