Draaiende tweeling uit Wijlre ziet in Dubai jongensdroom uitkomen: ‘Het is bijna niet te bevatten’

Print
Draaiende tweeling uit Wijlre ziet in Dubai jongensdroom uitkomen: ‘Het is bijna niet te bevatten’

Afbeelding: Morello Twins

Wijlre -

Het uit Wijlre afkomstige dj-duo Morello Twins heeft acte de présence gegeven op de eerder vanwege corona uitgestelde Expo 2020 in Dubai.

Remco en Ivo Lemmerlijn, een 28-jarige eeneiige tweeling, draaiden op Jubilee Mainstage, waar 31 december ook Armin van Buuren zal optreden.

„Ik was compleet overrompeld door het formaat van de expo en heb nog nooit zoveel special effects gezien”, vertelt Ivo. Het dj-duo werd op 20 december ontvangen als hoofdact, waardoor zij voor duizenden bezoekers optraden.

Lees ook: David Guetta is de beste van de wereld, maar: ‘Ik mis het publiek enorm’

„Het is bijna niet te bevatten dat we op een podium, waar deze week Armin van Buuren zal optreden, mochten staan”, vult Remco aan.

Bekend terrein

Dubai is voor beide heren geen onbekend terrein, want de tweeling liep er stage tijdens hun study Creative Economy. Ivo besloot uiteindelijk vanwege de liefde te blijven en werkt als marketeer voor The Fridge Dubai (een bekend talentmanagementbureau, red.), waar zijn talent en liefde voor de draaitafel niet onopgemerkt bleven.

Ivo: „Ik kreeg de kans van The Fridge om samen met mijn broer Remco op te treden bij de Time Out Market. Nadat de general manager enthousiast bleek te zijn, werden we door The Fridge gepitcht bij de expo. Niet veel later stonden we op de Jubilee Mainstage. Een jongensdroom die in vervulling kwam.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee