Vrije ‘Cross Country’ trainingen in Nederweert-Eind

Print
Vrije ‘Cross Country’ trainingen in Nederweert-Eind

Afbeelding: MC de Peelrijders

Nederweert -

Op 15 en 16 januari zijn er wederom vrije ‘Cross Country’ trainingen op en om het circuit van MC de Peelrijders aan de Leveroysedijk in Nederweert-Eind.

De deelnemers kunnen rijden met crossmotor of enduro-motoren (zowel met als zonder kenteken). Ervaren rijders kunnen al meedoen vanaf 85cc kleine wielen. Ook voor hun is het een prachtige gelegenheid om met de enduro elementen kennis te maken. Er is geen rijbewijs of licentie van een bond nodig. Dit geldt voor alle nationaliteiten.

Het parcours is 8 kilometer lang. Ook in deze editie kunnen de moeilijke stukken zoals de boomstammen worden ontweken middels een soft en hard optie.

Er kan vrij worden gereden vanaf 13.15 tot 17.00 uur. De deelname kosten zijn 30 euro per rijder exclusief verzekering. Inschrijven kan via de @motoinside app of via de website.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee