Vrije ‘Cross Country’ trainingen in Nederweert-Eind

 © MC de Peelrijders

Nederweert
Redactie

Op 15 en 16 januari zijn er wederom vrije ‘Cross Country’ trainingen op en om het circuit van MC de Peelrijders aan de Leveroysedijk in Nederweert-Eind.

De deelnemers kunnen rijden met crossmotor of enduro-motoren (zowel met als zonder kenteken). Ervaren rijders kunnen al meedoen vanaf 85cc kleine wielen. Ook voor hun is het een prachtige gelegenheid om met de enduro elementen kennis te maken. Er is geen rijbewijs of licentie van een bond nodig. Dit geldt voor alle nationaliteiten.

Het parcours is 8 kilometer lang. Ook in deze editie kunnen de moeilijke stukken zoals de boomstammen worden ontweken middels een soft en hard optie.

Er kan vrij worden gereden vanaf 13.15 tot 17.00 uur. De deelname kosten zijn 30 euro per rijder exclusief verzekering. Inschrijven kan via de @motoinside app of via de website.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal