Wat doet jouw leefstijl met onze aarde? Test Energie Kronenberg geeft uitkomst

Wat doet jouw leefstijl met onze aarde? Test Energie Kronenberg geeft uitkomst

Afbeelding: ING Image

Met een eenvoudige test kan Energie Kronenberg iemands leefstijl-impact op aarde bepalen. De organisatie Energie Kronenberg geeft aan de eerste deelnemers een boek weg over dit item.

Als iedereen zou leven als de gemiddelde Nederlander, dan waren er drie planeten zoals de aarde nodig. Een belangrijk deel van onze ecologische impact vindt grotendeels buiten ons zicht plaats en is groter dan we denken.

Effectieve verduurzaming

Maar als iedere persoon zou weten waar diens grootste impact zit en tips krijgt om die aan te pakken, dan kan er effectieve verduurzaming plaatsvinden.

Klik hier voor de test. Iedere deelnemer dient een foto of screenshot van diens impact te maken voorbeeld en deze per mail te sturen naar info@energiekronenberg.nl De eerste tien deelnemers die een foto delen van de uitkomst krijgen het boek Eco Positief in vijf stappen cadeau.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee