Steun voor kindervakantiewerk dankzij opbrengst wijnbeurs van Lions serviceclubs Weert

Print
Steun voor kindervakantiewerk dankzij opbrengst wijnbeurs van Lions serviceclubs Weert

Wijn proeven voor het goede doel.  Afbeelding: archief Peter Schols

Weert -

Van de opbrengst van de laatste wijnbeurs die door de Lions is georganiseerd, gaat 5000 euro naar het kindervakantiewerk in Weert. Ook het Toon Hermans Huis heeft dinsdagmiddag een cheque gekregen.

Het kindervakantiewerk Weert bestaat uit vijf afdelingen die actief zijn in de dorpen Altweerterheide en Swartbroek en in de wijken Boshoven en Laar, Keent en Moesel en Leuken. Elke afdeling heeft nu 1000 euro ontvangen om activiteiten voor kinderen te organiseren.

Een bedrag van 3000 euro is overhandigd aan de organisatie van het Toon Hermans Huis in Weert. Het geld zal worden besteed aan de aanschaf van zonnepanelen.

In totaal heeft de wijnbeurs die 31 oktober haar 11e editie beleefde 14.000 euro opgebracht. De organisatie, Lions Weert en Lions Graafschap Horne, reserveert een klein deel van de opbrengst voor de organisatie van een nieuwe wijnbeurs volgend jaar maar heeft dan nog ruim 5000 euro over voor goede doelen in de regio Weert. Initiatieven hiervoor kunnen bij de serviceclubs worden aangedragen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee