BSV Limburgia verlengt samenwerking met Jan van Dijk en Regillio Vrede

Print
BSV Limburgia verlengt samenwerking met Jan van Dijk en Regillio Vrede

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Brunssum -

Eersteklasser BSV Limburgia heeft het tot medio 2023 lopende contract van hoofdtrainer Jan van Dijk opengebroken en met twee seizoenen verlengt tot medio 2025. Ook met technisch adviseur Regillio Vrede is overeenstemming bereikt om tot medio 2025 met elkaar te blijven samenwerken.

Jan van Dijk (65) sinds dit seizoen hoofdtrainer in Brunssum is blij met de contractverlenging en het in hem gestelde vertrouwen. „Met mijn staf en technisch adviseur Regillio Vrede kan ik in alle rust werken aan de doelstellingen van de vereniging. Vanwege de opgestelde langetermijnvisie is het fijn om daar met deze contractverlenging in alle rust aan te kunnen blijven bouwen. De goede mix tussen ervaren spelers en talentvolle eigen kweek zorgt voor een gretige selectie waarmee het fijn werken is. Ook de onder 23 is een ontzettend talentvolle leergierige groep. Ook binnen de jeugd zitten er veel spelers met potentie. Samen kunnen we zo stappen blijven maken.”

Ook Regillio Vrede heeft een ‘klik’ met de Brunssumse club. „Ik ben nu al voor het derde opeenvolgende seizoen actief bij de vereniging. Ik voel me vanaf het begin ontzettend thuis in Brunssum. Binnen de seniorentak werk ik prettig samen met trainer Jan van Dijk en de staf van het eerste en tweede elftal. Ook zie ik de andere teams aan het werk. Op het gebied van jeugd werk ik graag samen met de coördinatoren en jeugdtrainers. Ik ben dan ook verheugd om als technisch adviseur langer verbonden te blijven aan de vereniging.”

Limburgia vicevoorzitter Tim Theunissen is ook blij. „Als bestuur zijn wij trots om zowel Regillio als Jan - voetbalmensen met een grote staat van dienst - voor lange tijd aan de vereniging te binden. Het is met beide ontzettend fijn samenwerken. Op deze manier kunnen wij verder werken aan de langetermijndoelstellingen van onze vereniging. Hierbij zijn het verder inpassen van talentvolle spelers in onze selectie samen met het ontwikkelen van de jeugdafdeling belangrijke doelstelling. De nodige stappen zijn hier inmiddels al gemaakt. Zo debuteerden dit seizoen reeds vijf onder 19-spelers in de hoofdmacht.”