Rijbewijskeuringen voor senioren en houders groot rijbewijs in regio Maastricht-Heuvelland

Print
Rijbewijskeuringen voor senioren en houders groot rijbewijs in regio Maastricht-Heuvelland
Maastricht -

Mensen in deze regio die een medische goedkeuring nodig hebben voor het verlengen van hun (groot) rijbewijs óf op het punt staan een rijvaardigheidsbewijs in de categorieën C (E) of D (E) te behalen, kunnen donderdag 27 januari terecht in Maastricht.

RegelZorg houdt die dag rijbewijskeuringen bij Fysio Vitaal. Zo’n keuring is verplicht voor iedereen van 75 jaar en ouder die de geldigheid van het bewijs wil verlengen. Hetzelfde geldt voor mensen die een groot rijbewijs willen halen of vernieuwen.

Het is vooralsnog de enige RegelZorg rijbewijskeuring die de komende tijd in de regio Maastricht-Heuvelland gepland staat.

Lees ook: CBR-directeur Alexander Pechtold verbaasd en boos: ’Tien procent komt niet opdagen voor examen’

Voor 75-plussers die willen verlengen, bedragen de kosten 50 euro. Houders van rijbewijs C (E) of D (E), jonger dan 75 jaar, betalen 70 euro.

Een afspraak maken kan door te bellen naar 088-2323300 en via regelzorg.nl. Adres keuringslocatie: Hertogsingel 9B in Maastricht.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee