DimCoppen en 2-XL samen verder in Roermond

Print
DimCoppen en 2-XL samen verder in Roermond

ECI  Afbeelding: DimCoppen

Roermond -

Per 1 januari werken brandingbureau DimCoppen en digital marketingbureau 2-XL uit Roermond samen. 2-XL is inmiddels verhuisd naar de locatie van DimCoppen, in de ECI. Zodra het weer mag en kan, werkt het complete team vanuit dit kantoor.

Een nieuw bureau, Ryze Marketplace Agency, is aan de samenwerking toegevoegd. Ryze specialiseert zich in het ondersteunen van ondernemingen die hun assortiment plaatsen en verkopen op online platformen zoals Bol.com en Amazon.

Extra energie

Loek Gussenhoven, eigenaar en managing director van DimCoppen, is sinds 1 januari senior consultant en lid van het managementteam van het samenwerkingsverband: „Ik kijk ontzettend uit naar deze ontwikkeling en heb er veel zin in om samen met onze klanten verder te groeien.”

Martijn in ‘t Panhuis, één van de partners van DimCoppen, wordt de managing director van de brandingpoot. „DimCoppen en 2-XL zijn een mooie combinatie. 2-XL is supergoed in digitale transformatieprocessen en zocht een partner die goed is in branding. DimCoppen was vooral op zoek naar versterking om nóg grotere projecten aan te pakken en nieuwe uitdagingen op digitaal gebied het hoofd te bieden. In ‘t Panhuis ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet: „We gaan van tien naar 31 creatieve mensen onder één dak. Daar krijgt iedereen extra energie van.”

Branding als succesfactor

Roel Schreurs, managing director van 2-XL: „De samenwerking met DimCoppen en Ryze Marketplace Agency is voor 2-XL een belangrijke stap om onze klanten, nu en in de toekomst, te kunnen ondersteunen in het realiseren van hun ambities. Branding blijft ook in deze snel veranderende, digitale wereld een belangrijke succesfactor. Ook bij de verkoop op marketplaces zien we dit als een belangrijke pijler. Al met al een combinatie waarmee we nog krachtiger de markt kunnen bedienen.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee