NPO volgt jonge voetbalmakelaar uit Grubbenvorst die Nederlandse toptalenten en VVV-spelers begeleidt

NPO volgt jonge voetbalmakelaar uit Grubbenvorst die Nederlandse toptalenten en VVV-spelers begeleidt

Juul Heldens.

Grubbenvorst -

Juul Heldens (28) is in maart van dit jaar te zien in een documentaire van NPO. De jonge zaakwaarnemer uit Grubbenvorst wordt dan tijdens zijn werk gevolgd.

Naast Heldens worden Len Koeman en Aron Klaassen geïnterviewd. Eerstgenoemde is de zoon van voormalig voetballer en trainer Erwin Koeman. Klaassen is de broer van Ajax-middenvelder Davy Klaassen.

Lees ook: Grubbenvorstenaar begeleidt van spelers van Ajax, PSV en Feyenoord: ‘Bij GFC speelde ik op sportpark D’n Haspel en nu sta ik in De Kuip’

Heldens werkt voor het makelaarskantoor Forza Sports Group. Dit bureau behartigt onder meer de belangen van NEC-middenvelder en voormalig Ajacied en Deens international Lasse Schöne en Ajax-verdediger Jurriën Timber.

Zelf is Heldens onder meer verantwoordelijk voor de zaken van verschillende talenten van de Nederlandse topdrie en de VVV-spelers Aron Bastiaans, Levi Smans en Excelsior-doelman Stijn van Gassel uit Ysselsteyn.

Naast de eenmalige documentaire op tv zijn er vervolgens nog vijf series over Heldens, Koeman en Klaassen te zien via het YouTube-kanaal van de publieke omroep.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee