Themachat CJG043 over slaapproblemen bij kinderen

Themachat CJG043 over slaapproblemen bij kinderen

Afbeelding: ING Image

Maastricht -

Centrum voor Jeugd en Gezin Maastricht-Heuvelland (CJG043) houdt maandag 10 januari een themachat over slaapproblemen bij kinderen.

Slaapcoach Anouk van de Schoor of jeugdverpleegkundige Charlotte Bastings van de GGD zit tussen 20.00 en 22.00 uur klaar om hierover met ouders en/of verzorgers van gedachten te wisselen en hen, indien nodig, van tips en advies te voorzien. De sessie is bedoeld voor ouders in de regio 043.

Lees ook: Wel of niet de kids bij je in bed? We lagen met vijf in een bed van drie meter zestig breed’

„Slaapproblemen kunnen in elke leeftijdsfase voorkomen bij kinderen. Alle vragen die op welke manier dan ook te maken hebben met het slapen van je kind, kun je tijdens deze themachat voorleggen”, laat een woordvoerder weten.

Wie van de mogelijkheid gebruik wil maken, kan op de betreffende datum naar de website van CJG043 gaan. Klik daar op de knop ‘Stel je vraag’. Deelnemen kan anoniem.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee