Verdachte fatale steekpartij Beverwijk op luchthaven Düsseldorf aangehouden

Print
Verdachte fatale steekpartij Beverwijk op luchthaven Düsseldorf aangehouden

Dode persoon aangetroffen na steekparti in Beverwijk.  Afbeelding: INTER VISUAL STUDIO/ SANDER DISSELKOTER

De Duitse politie heeft een 47-jarige man uit Beverwijk aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij een dodelijke steekpartij zaterdag. Daarbij kwam een 48-jarige man om het leven.

De verdachte werd zondag op verzoek van de Nederlandse autoriteiten aangehouden op de luchthaven van Düsseldorf. Op dit moment zit de man vast in Duitsland en hij zal later worden uitgeleverd aan de Nederlandse politie.

De politie vond zaterdag in een woning aan de Kloosterstraat in Beverwijk (Noord-Holland) het lichaam van de 48-jarige man. De politie kende de identiteit van de verdachte, een 47-jarige medebewoner van het pand, die na het steekincident was gevlucht.

Een andere verdachte, een 51-jarige man uit Beverwijk, werd zaterdag aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden, maar is nog wel verdachte in de zaak.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee