Fortuna Sittard bevestigt bod op Zian Flemming

Zian Flemming. © Ermindo Armino

Sittard -

Fortuna Sittard heeft een bod ontvangen op Zian Flemming. Het gaat om het Londense Millwall, dat uitkomt in de Engelse Championship (tweede niveau).

onze verslaggever

Technisch directeur Sjoerd Ars bevestigt dat een club zich met een bod heeft gemeld voor de aanvallende middenvelder, maar wil niet ingaan op namen en evenmin wat de status is van eventuele onderhandelingen. „Duidelijk is wel dat het geen gunstig moment is een speler als Zian Flemming te laten gaan”, aldus Ars.

Lees ook: Gangmaker Flemming weer uitblinker bij Fortuna: ‘Ik wilde deze week niks horen over een transfer’

Interesse

In de zomer was er ook interesse voor de 23-jarige Amsterdammer, onder andere van Empoli en Nottingham Forest. Tot een transfer kwam het niet, tot teleurstelling van de speler zelf. Flemming sloot maandag weer aan bij de selectie, nadat hij de eerste trainingsweek had moeten missen in verband met een positieve coronatest.

Luister ook naar de Voetbalpodcast van De Limburger:

Het wordt totale chaos de komende weken, wat iedereen natuurlijk kon voorzien. © De Limburger

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal