Gratis kennissessies wijzen MKB op potentieel van digitalisering en verzamelde data

 © ING Image

Venlo
Redactie

Open Universiteit en MKB Datalab Limburg faciliteren gratis online kennissessies die ondernemers kunnen helpen bij het digitaliseren van hun bedrijf en omgaan met data.

De nadruk lijkt vooral te liggen op de mogelijkheden die dit biedt. De serie is inhoudelijk mede vormgegeven door Fontys hogescholen en richt zich op ondernemingen met twee tot vijftig werknemers.

Lees ook: Geduld raakt op bij ondernemers na uitspraken langere lockdown: ‘Indruk dat OMT dit land runt en niet het kabinet’

„Elk bedrijf, groot of klein, beschikt in steeds grotere mate over data, zoals klantgegevens, pintransacties en verkoopcijfers. Het opvangen en analyseren van die data en het toepassen van deze data voor actuele en relevante informatie biedt kansen”, luidt de omschrijving.

De serie is tevens geschikt voor ondernemers die nog maar weinig digitale stappen hebben gezet. Zo is het zelfs mogelijk een stagiaire te krijgen om dit soort processen op gang te brengen.

Klik hier voor meer info en aanmelding.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal