Gratis kennissessies wijzen MKB op potentieel van digitalisering en verzamelde data

Print
Gratis kennissessies wijzen MKB op potentieel van digitalisering en verzamelde data

Afbeelding: ING Image

Venlo -

Open Universiteit en MKB Datalab Limburg faciliteren gratis online kennissessies die ondernemers kunnen helpen bij het digitaliseren van hun bedrijf en omgaan met data.

De nadruk lijkt vooral te liggen op de mogelijkheden die dit biedt. De serie is inhoudelijk mede vormgegeven door Fontys hogescholen en richt zich op ondernemingen met twee tot vijftig werknemers.

Lees ook: Geduld raakt op bij ondernemers na uitspraken langere lockdown: ‘Indruk dat OMT dit land runt en niet het kabinet’

„Elk bedrijf, groot of klein, beschikt in steeds grotere mate over data, zoals klantgegevens, pintransacties en verkoopcijfers. Het opvangen en analyseren van die data en het toepassen van deze data voor actuele en relevante informatie biedt kansen”, luidt de omschrijving.

De serie is tevens geschikt voor ondernemers die nog maar weinig digitale stappen hebben gezet. Zo is het zelfs mogelijk een stagiaire te krijgen om dit soort processen op gang te brengen.

Klik hier voor meer info en aanmelding.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee