Habenu-Van de Kreeke Groep uit Nuth neemt twee Tegelse bedrijven over

Print
Habenu-Van de Kreeke Groep uit Nuth neemt twee Tegelse bedrijven over

Afbeelding: Getty Images

Nuth / Tegelen -

Vanaf 1 januari 2022 zijn bouwbedrijf Geurts en installatiebedrijf Van den Heuvel onderdeel van de Habenu-van de Kreeke Groep BV. Beide bedrijven zijn gevestigd in Tegelen.

Met deze overname neemt Habenu-van de Kreeke Groep BV ook het complete personeelsbestand over. Voormalig eigenaar Jeroen Gerits blijft als manager actief. Beide bedrijven blijven werken vanaf de bestaande locatie in Tegelen. Bij Bouwbedrijf Geurts (opgericht 1977) zijn 22 mensen in dienst. Installatiebedrijf Van den Heuvel (opgericht in 1930) heeft 12 medewerkers op de loonlijst staan.

Ervaringspallet

Ron Habets (directeur-aandeelhouder): „Met de overnames van bouwbedrijf Geurts en installatiebedrijf Van den Heuvel halen wij als groep een bijzonder rijk ervaringspallet aan bouw- en installatiekennis in huis.” Serge Vreuls (CEO): „In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, vooral van goed geschoolde en ervaren installatietechnici, is het voor onze continuïteit van belang om de juiste bedrijven met de juiste mensen aan onze groep te verbinden. Dat is wat we met deze overnames willen bereiken.”

Habenu-van de Kreeke Groep heeft vestigingen in Nederland en België. De bedrijvengroep heeft 280 medewerkers en zet jaarlijks 84 miljoen euro om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu