Midden-Limburgse campings bijna de beste van Nederland bij publieksverkiezing ANWB

Print
Midden-Limburgse campings bijna de beste van Nederland bij publieksverkiezing ANWB

Huuraccommodatie bij De Leistert in Roggel.  Afbeelding: John Peters

Melick / Roggel -

Twee Midden-Limburgse campings zijn bij de jaarlijkse publieksverkiezing van de ANWB in de top drie van Nederland terechtgekomen. Het gaat om De Leistert in Roggel, die was genomineerd in de categorie ‘de meest gewaardeerde huuraccommodatie’. Camping Van Kempenhof in Melick was genomineerd in de categorie ‘de beste kleine camping’.

Angelique Joosten van De Leistert noemt het winnen van de verkiezing, waarvoor 26.000 gasten een stem uitbrachten, ‘een belangrijke titel’ in Nederland. „Het is toch erkenning voor je werk. Maar eindigen in de top drie is ook heel leuk.”

Conny Schmitz van de Melickse camping voelde zich vereerd. „Iedereen wil winnen, maar wij zijn pas sinds mei 2019 eigenaar van de camping. Het is heel wat als je dan twee jaar later al in de top drie eindigt. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen.” Op welke plek beide campings precies zijn geëindigd,is niet duidelijk. De ANWB maakt alleen de winnende genomineerde bekend.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu