Handbalbond zoekt trainers om basisschooljeugd enthousiast te krijgen voor de sport

Print
Handbalbond zoekt trainers om basisschooljeugd enthousiast te krijgen voor de sport

Afbeelding: ING Image

Venlo -

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) is in deze regio op zoek naar trainers die clinics en handballessen willen verzorgen op basisscholen.

Zij zullen binnen het project ‘Gooi jij de bal door’ worden ingezet om kinderen kennis te laten maken met - en enthousiast te krijgen voor - de handbalsport.

Succes

Het project ging in 2021 van start en is volgens NHV zo’n succes, dat snel meer trainers nodig zijn. „Het programma van de clinics bestaat uit maximaal drie lessen, waarbij de moeilijkheidsgraad per keer omhoog gaat”, legt de woordvoerder uit.

Lees ook: Limburgse verrassing in EK-selectie Ivar Stavast is klaar voor openingsduel: ‘Het gaat nu niet om blij zijn, maar om presteren’

„Na het afronden van het programma scoort elk kind een handbaldiploma of sticker én de uitnodiging voor een proeftraining bij een vereniging in de buurt.”

Geïnteresseerden worden verzocht zo snel mogelijk contact op te nemen. De volledige vacature is hier te vinden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu