Steph Feijen nieuwe voorzitter raad van toezicht Sevagram

Heerlen -

Steph Feijen volgt Ben van Dijk op als voorzitter van de raad van toezicht van de organisatie voor ouderenzorg Sevagram. Van Dijk heeft deze functie acht jaar ingevuld.

Redactie WijLimburg

Feijen vervult dezelfde functie bij het Vista College. Tevens was hij algemeen directeur en lid raad van bestuur van Vebego International BV in Voerendaal. De 62-jarige Feijen is woonachtig in Heerlen, heeft grote affiniteit met de (ouderen)zorg en kent de uitdagingen waar de sector en dus ook Sevagram voor staat.

Pim Steerneman, bestuursvoorzitter Sevagram: „We zijn Ben van Dijk zeer erkentelijk voor de professionele wijze waarop hij gedurende acht jaar invulling en inhoud heeft gegeven aan het voorzitterschap van de raad van toezicht en zo samen met ons en de andere leden van de raad van toezicht meegebouwd heeft aan de robuustheid van Sevagram.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal