Jos Luhukay ook volgend jaar trainer van VVV

Print
Jos Luhukay ook volgend jaar trainer van VVV

Afbeelding: Pro Shots -Thomas Bakker

Jos Luhukay is ook volgend jaar trainer van VVV. De oefenmeester heeft een nieuw contract getekend tot de zomer van 2023.

Luhukay stapte vorig jaar in maart in bij VVV om de club in de eredivisie te houden. Een niet haalbare missie, zo bleek.

De trainer die in het verleden veel successen boekte in Duitsland, kreeg vervolgens de taak om een compleet nieuw elftal op te bouwen met als uiteindelijke doel: terugkeren naar de eredivisie. Inmiddels staat VVV op een elfde plaats en probeert het met hangen en wurgen aan te haken in de strijd om play-off plaatsen.

Lees hier een exclusief interview met Jos Luhukay: ‘Ik kon maar moeilijk verkroppen dat in Venlo zo makkelijk over een verliespartij heen werd gestapt, Ik heb dan dagen de pee in’

„Ik ben bij VVV helemaal op mijn plek. Ik ga nog altijd iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk. Ik heb het gevoel dat we met iets moois bezig zijn. Ik heb nog een droom en dat is met deze jongens op het stadhuis staan. Ik denk echt dat ons dat gaat lukken.”

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’: ‘Fortuna moet Flemming verkopen, Roda-spelers niet fit en VVV gaat met Venema play-offs halen’

Komt Dat Schot Afl 01 - 13 januari 2022. Video: De Limburger

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu