DOS schuift in Stein huidig wethouder Danny Hendrix naar voren als lijsttrekker

Print
DOS schuift in Stein huidig wethouder Danny Hendrix naar voren als lijsttrekker

Wethouder Danny Hendrix uiterst rechts.  Afbeelding: Gemeente Stein

Stein -

Danny Hendrix (47) is in Stein bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart lijsttrekker voor DOS (Democratisch Onafhankelijken Stein). De huidig wethouder Fysieke leefomgeving is door de leden van zijn partij unaniem gekozen.

„DOS geeft met deze keuze aan zeer tevreden te zijn over de inzet en kwaliteit van Danny als wethouder”, zegt interim-voorzitter Luc Feij. „En wij laten ook zien dat DOS kiest voor continuïteit van beleid.”

Urmondenaar Hendrix, die sinds 2002 politiek actief is in Stein, is er trots op dat hij voor de derde keer de DOS-lijst mag aanvoeren. „Met mijn collega’s heb ik de afgelopen jaren mogen werken aan te toekomst van de gemeente met projecten als het centrumplan de route A2-Haven en het opknappen van diverse wijken. Ik wil me samen met de andere kandidaten de komende vier jaar weer inzetten om voor onze gemeente de beste dingen te doen.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu