Podcast Lex Uiting en vriendin Susan Oostdam in de race voor landelijke prijs

Print
Podcast Lex Uiting en vriendin Susan Oostdam in de race voor landelijke prijs

Lex Uiting en Susan Oostdam. Afbeelding: Jean-Pierre Jans

Venlo / -

De podcast De Tumor Tapes, die de Venlose presentator en zanger Lex Uiting samen met zijn vriendin Susan Oostdam heeft gemaakt, is genomineerd voor de Gouden Podcast. Dat is de belangrijkste podcastprijs van Nederland.

Het luisterverhaal over de baarmoederhalskanker van Susan krijgt ook een extra aflevering, waarin luisteraars vragen kunnen stellen aan de twee Limburgse makers. Ook zal er een gynaecoloog zijn die vragen rondom het uitstrijkje en baarmoederhalskanker zal beantwoorden. De bonusaflevering is vanaf half februari te horen via alle bekende podcast-kanalen.

Lees ook: Susan Oostdam kreeg baarmoederhalskanker en maakte met vriend Lex Uiting een podcast: ‘Kanker is een fulltimebaan’

Luisteraars kunnen tot aanstaande donderdag 12.00 uur stemmen voor de Gouden Podcast via www.goudenradioring.nl. Op donderdag 27 januari wordt de uitslag bekendgemaakt op het Gouden Radio Ring Gala.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee