Kaartverkoop Buuttekampioenschappen uitgesteld, feestweekend LVK in Venray naar 2023

Print
Kaartverkoop Buuttekampioenschappen uitgesteld, feestweekend LVK in Venray naar 2023

Helga Cornelissen tijdens de Buuttekampioenschappen van 2019.  Afbeelding: Peter Schols

De kaartverkoop en loting voor de Buuttekampioenschappen zijn uitgesteld. Reden is persconferentie van afgelopen vrijdag waarin besloten werd dat de theaters nog langer dicht moeten blijven.

Daardoor blijft onduidelijk of en in welke vorm de Buuttekampioenschappen door kunnen gaan. Reden om de kaartverkoop (en ook de loting voor de volgorde van optreden) op te schorten, zo laat de organisatie op Facebook weten.

Niet voor het eerst

Eerder gebeurde dat ook al, want eigenlijk zou de kaartverkoop al op 10 januari begonnen zijn. De finale van de Buuttekampioenschappen staan overigens gepland voor donderdag 10 februari in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond.

Ook dat andere grote evenement tijdens de vastelaovend heeft maatregelen getroffen. Het LVK heeft besloten het grote feestweekend rondom het LVK in Venray te annuleren en door te schuiven naar volgend jaar. Het feestweekend stond gepland voor 11 en 12 februari, de nieuwe datum is 3 en 4 februari 2023.

De finale van LVK gaat vooralsnog wel gewoon door, die is op carnavalszondag (27 februari).

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee