Heracles in gesprek met boze supporters over terugkeer Vloet

Print
Heracles in gesprek met boze supporters over terugkeer Vloet

Rai Vloet keerde zaterdag bij Heracles terug in de ploeg.  Afbeelding: ANP

De clubleiding van Heracles gaat maandagavond met diverse supportersgroepen in gesprek over de terugkeer van Rai Vloet. Een deel van de achterban vindt het onacceptabel dat de 26-jarige middenvelder weer meedoet bij Heracles, zo’n twee maanden nadat hij betrokken is geweest bij een dodelijk ongeval. Vloet keerde vorige week terug op het trainingsveld en viel zaterdag in tijdens de uitwedstrijd tegen NEC.

Enkele tientallen supporters van Heracles wachtten de spelersbus bij terugkeer in Almelo op. Ze gingen in gesprek met onder anderen algemeen directeur Rob Toussaint, voorzitter Henk Bredewoud en trainer Frank Wormuth. Vloet was niet met de spelersbus terug naar Almelo gereisd.

Vloet zat in november samen met een vriend in de auto die op de A4 achterop een andere auto knalde. Eén van de inzittenden, een 4-jarig jongetje, overleed aan de gevolgen van de botsing. De politie bevestigde vorige week dat het Vloet was die achter het stuur had gezeten. Hij zou alcohol hebben gedronken.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee