Doek valt voor drumfanfare Irene/Lucia; ‘Onze dank gaat uit naar iedereen die iets voor de vereniging heeft betekend’

Print
Doek valt voor drumfanfare Irene/Lucia; ‘Onze dank gaat uit naar iedereen die iets voor de vereniging heeft betekend’

Archieffoto van Drumfanfare en Majorettenkorps Irene/Lucia uit Beek tijdens het WMC in 2009.  Afbeelding: Harry Heuts / MGL

Beek -

Drumfanfare Irene/Lucia Beek is gestopt per 1 januari. Vanwege een tekort aan leden hebben de leden hiertoe moeten besluiten laat het gezelschap weten in maandblad De Nuutsbaeker.

De vereniging ontstond in 2000 door een fusie tussen drumband Irene en TSMK Lucia Beek. In de daarop volgende jaren groeide het gezelschap uit tot een muziekkorps dat optredens gaf in binnen- en buitenland.

„Onze dank gaat uit naar iedereen die iets voor de vereniging heeft betekend. (Oud)-leden, instructeurs, dirigenten, sponsoren, donateurs, vrijwilligers en natuurlijk al het publiek waarvoor wij mochten optreden en alle collega-muziekverenigingen waarmee we deze optredens glans mochten geven. Het was ons een groot genoegen”, schrijft de vereniging in een verklaring.

De drumfanfare telde nog vijftien leden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee