Nieuwe kalender natuurgebied Eygelshof vanaf nu verkrijgbaar

Print
Nieuwe kalender natuurgebied Eygelshof vanaf nu verkrijgbaar

Afbeelding: Natuurbegraafplaats Eygelshof

Eygelshoven -

De nieuwe kalender van natuurbegraafplaats Eygelshof met werk van (amateur) fotografen, is vanaf nu verkrijgbaar.

Om fotografen een podium te bieden brengt de natuurbegraafplaats ieder jaar een kalender uit met foto’s van het natuurgebied.

„De kostprijs voor de kalender bepalen de mensen zelf”, zo staat op de website van de natuurbegraafplaats te lezen. „De inkomsten geven wij volledig terug aan de natuur. Zo dragen fotograaf en bezoeker een steentje bij aan het behoud van dit jonge natuurgebied.”

Aan het reserveren zijn geen kosten verbonden. Ophalen van de kalender kan in het ontvangstgebouw aan de Boomgaardskuilweg 7 in Eygelshoven.

Lukt dit niet, stuur dan een mailtje met naam en adres naar info@eygelshof.nl. De kalender wordt dan per post verzonden.

Het ophalen van de natuurkalender kan ook worden gecombineerd met een wandeltocht van 2, 6 of 13 kilometer. Ook deze gratis wandelroutes zijn verkrijgbaar in het ontvangstgebouw.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee