Meerdere woningen zonder water door gesprongen hoofdwaterleiding in Blerick

Print
Meerdere woningen zonder water door gesprongen hoofdwaterleiding in Blerick

Afbeelding: Redactie Keistadnieuws

Blerick -

Meerdere woningen in Blerick zitten dinsdagochtend zonder water door een gesprongen hoofdwaterleiding op de Graaf van Hornestraat in Blerick.

De hoofdwaterleiding is in de nacht van maandag op dinsdag rond vier uur ’s nachts gesprongen. Monteurs van WML zijn bezig om het lek te dichten. De problemen zijn naar verwachting rond drie uur dinsdagmiddag verholpen.

Lees ook: Vier gesprongen leidingen in Venlo in korte tijd en daar zal het waarschijnlijk niet bij blijven: ‘Ook bij ons gingen de alarmbellen af’

Ook was er op de Augustuslaan in Hout-Blerick een lekkage. Later op de ochtend ontstond er ook een lekkage op de Berendonksweg in het buitengebied van Hout-Blerick. Vermoedelijk gaat het om een hoofdwaterleiding. Het is een kleiner lek en er zitten nog geen huishoudens zonder water. De verwachting is dat deze lekkage om 18.00 uur is verholpen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee