Kroonringen alleen nog online te bestellen in Nederweert

Kroonringen alleen nog online te bestellen in Nederweert

De kroonringen worden gebruikt om zakken van meerdere huishoudens op te hangen.  Afbeelding: Gemeente Nederweert

Nederweert -

De uitgiftemomenten van kroonringen op dinsdag 18 januari en donderdag 20 januari (zijn) komen te vervallen. Kroonringen - die gebruikt kunnen worden om zakken van meerdere huishoudens op te hangen - kunnen alleen nog online besteld worden via de website van de gemeente.

De afgelopen weken was er een ware run op kroonringen. Op maandag 24 januari wordt voor het eerst het PMD (Plastic, Metaal en Drinkverpakkingen) huis aan huis opgehaald. De zakken kunnen echter ook aan een hekwerkje of paaltje opgehangen worden. Het gebruik van een kroonring is dus niet verplicht. Uitgangspunt is dat de zakken zichtbaar en bereikbaar zijn voor medewerkers van de afvalophaler. En dat de zakken geen overlast of gevaar opleveren voor andere inwoners en weggebruikers.

Wie nog een kroonring nodig heeft, kan deze bestellen via een formulier op www.nederweert.nl. Leden van Kansrijk in de Wijk komen de ring dan zo snel mogelijk ophangen. Geef bij de bestelling zo goed mogelijk de locatie aan waar de ring kan komen hangen. Denk daarbij de straat, het huisnummer en het nummer van de lantaarnpaal. Stem het plaatsen van een ring ook af met buren.

Meer informatie staat op www.nederweert.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee