Door samenwerking met ProfCore kan chemiereus Sabic zich vooral op het maken van kunststoffen richten

Print
Door samenwerking met ProfCore kan chemiereus Sabic zich vooral op het maken van kunststoffen richten

Afbeelding: Marcel van Hoorn

Geleen -

Chemiebedrijf Sabic heeft de samenwerking met zijn logistieke partner ProfCore voor zeker vijf jaar verlengd. Deze verlenging biedt Sabic de mogelijkheid zich nog meer te focussen op de eigen kernactiviteiten: het maken van kunststoffen.

Een doorslaggevende factor bij de aanbesteding was het feit dat ProfCore het project volledig met eigen medewerkers gaat uitvoeren. Hierdoor kan Sabic het gewenste serviceniveau naar de eigen klanten blijven garanderen, zo laat John Bruijnooge, general manager bij Sabic Geleen weten. Ook de efficiency waarmee ProfCore de werkzaamheden uitvoert, speelde volgens hem een belangrijke rol.

Gehele proces

Jos Crijns, algemeen directeur van ProfCore, zegt over de samenwerking: „ProfCore wordt hierdoor verantwoordelijk voor het gehele proces: vanaf het moment dat de grondstoffen bij Sabic uit de fabriek komen tot en met het moment dat deze naar de klant gaan.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee