Tefaf gokt voor dit jaar op eind juni

Print
Tefaf gokt voor dit jaar op eind juni

Ingang Tefaf   Afbeelding: ANP

Kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Foundation (Tefaf ) hoopt de 35ste editie in Maastricht te houden van zaterdag 25 tot en met donderdag 30 juni.

De grote en gezaghebbende internationale beurs vindt doorgaans plaats in maart, maar eind vorig jaar werd al duidelijk dat die ook dit jaar opnieuw niet door zou gaan als gevolg van de problemen door corona.

Toen de corona-epidemie twee jaar geleden losbarstte was de laatste fysieke beurs in Maastricht net gaande en moest hij halverwege worden afgebroken. Daarna was er alleen nog een online-evenement.

Lees ook: Tefaf-voorzitter Hidde van Seggelen: ‘We moeten volgend jaar écht weer kunstbeurzen houden’

„De complexe situatie om Tefaf Maastricht in deze tijd te kunnen verplaatsen heeft veel creativiteit en flexibiliteit van alle betrokken partijen gevraagd. We zijn dan ook verheugd dat Tefaf zich dit jaar kan aansluiten bij de verschillende toonaangevende kunstbeurzen in een belangrijke maand voor de mondiale kunstwereld”, zegt Tefaf -baas Hidde van Seggelen nu.

Lees ook: Streep door kunstbeurs Tefaf Maastricht

Jaarlijks werd er een fysieke Tefaf in Maastricht gehouden waarop circa 70.000 mensen uit de hele wereld afkwamen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee