Angela Groothuizen in contact met oud-deelnemers The Voice of Holland

Print
Angela Groothuizen in contact met oud-deelnemers The Voice of Holland

Angela Groothuizen 

Angela Groothuizen heeft naar aanleiding van berichten over wangedrag bij The Voice of Holland contact opgenomen met de deelnemers die zij in de jaren als coach begeleidde.

Tot nog toe zijn uit de berichten die ze heeft ontvangen van oud-deelnemers ’geen gekke dingen’ gekomen. Van alle reacties heeft Groothuizen een verslag gemaakt en naar RTL gestuurd. „Ze moeten er maar mee doen wat ze willen”, vertelt ze in HLF8.

Zelf heeft Groothuizen nooit iets gemerkt van de verhalen die rondgaan over het RTL-programma. „Als ik aan The Voice denk, dan denk ik alleen: fantastisch, maar dat was wel in het begin. Ik vraag me af wanneer dit is gebeurd, maar duidelijk is dát het is gebeurd. Daarom wilde ik iedereen even spreken.”

Lees ook: Veel bijval voor moedige Nienke na Voice-openbaring bij Beau, maar het is te hopen dat de nare en valse reacties niet nadreunen

BOOS

The Voice is voorlopig stilgelegd, na beschuldigingen van seksueel wangedrag aan het adres van bandleider Jeroen Rietbergen en coach en rapper Ali B. Donderdag verschijnt de uitzending van het programma BOOS waarin de aantijgingen worden besproken.

Lees ook: Wat is BOOS en waar kan ik het donderdag zien?

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee