Oprichters Wiertz Company geven aandelen aan hun kinderen

Print
Oprichters Wiertz Company geven aandelen aan hun kinderen

Directie en aandeelhouders aan tafel.  Afbeelding: Facebook

Kerkrade -

Oprichters Harm en Dionne Wiertz hebben hun aandelen in Wiertz Company overgedragen aan hun kinderen Niklas, Martijn en Willeke.

Harm Wiertz laat op zijn Facebookpagina weten dat met deze overdracht het voortbestaan van Wiertz Company is gewaarborgd. Het is precies 25 jaar geleden dat het bedrijf werd opgericht. „Een mooi symbolisch moment om het meerderheidsbelang over te dragen”, aldus Wiertz.

De organisatie wordt de komende decennia onder verantwoordelijkheid van de directie, bestaande uit Roger Holtus, Luc Prevoo en Edith Hageman, verder uitgebouwd.

Harm en Dionne Wiertz blijven voorlopig betrokken, zodat de volgende generatie geleidelijk aan en op de achtergrond kan groeien in de aandeelhoudersrol. De kinderen blijven daarnaast actief in hun huidige functies binnen Wiertz Company.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee